Menu Sluiten

Beglaasde Concepten

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over beglaasde concepten kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Beglaasde Concepten

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Beglaasde concepten

architectuur stabiliteit nieuws bureau nv bekaert sa kantoorgebouw kantoor bedrijven bouwheer bekaert nv ligging zwevegem bouwjaar i.s.m. Buro ii amp archi i bekaert opteerde voor dit kantoorgebouw van bij aanvang voor een inplanting in symbiose met het tegenovergelegen bekaert technology center btc. Daarom werd het gebouw ingeplant dwars op de bestaande openbare weg zodat er communicatie ontstond zowel naar het industriegebied esser aan ene zijde als naar btc aan de andere zijde. De configuratie van het terrein leidde tot een knik in het gebouw in de oksel van deze knik werd de inkompartij ingeplant. Een penthouse herbergt een eetruimte en een bijkomende vergaderruimte met aanpalende dakterrassen en daktuin beglaasde concepten met korting Beide kantoorvleugels werden geconcipieerd met een centrale dienstenkern en kantoorruimte aan beide langsgevels. De kantoorruimte werd gemoduleerd op een ritme van m. de afgesloten kantoren en vergaderzale.

home la piazza vroegere projecten nieuws contact la piazza info ligging uw woning aanbod appartementen handelsruimten la piazza concept de woningen van la piazza bieden privacy en bovenal een groot wooncomfort. Er zijn verschillende types appartementen gaande van eacuteeacuten tot drie slaapkamers. Ze zijn alle voorzien van grote terrassen met een schitterend uitzicht op het hertog janplein of op de achterliggende groenzone de mogelijkheden van beglaasde concepten Met gemiddeld m zijn de appartementen ruim opgevat. Voorts is alle modern comfort in de basisaanbieding voorzien ruime leefruimtes en slaapkamers hoogwaardige keuken en badkamerinrichting kwaliteitsvolle vloer en wandafwerking ruime elektrische voorzieningen hoogwaardige sanitaire voorzieningen voldoende bergplaatsen goede toegankelijkheid van de appartementen via grote personenliften aangepast voor mindervalide personen ondergrondse parkeermogelijkheden .

Toelichting over Beglaasde concepten

ramen amp deuren alu ramenpvc ramenhouten ramendeuren en trappenventilatieverbouwingenrealisatiespromotiescontact hoogwaardige aluminium ramen en deuren aluminium ramen zijn sterk en robuust verkrijgbaar in alle ralkleuren en zeer onderhoudsvriendelijk. De systemen voor aluminium ramen en deuren voldoen aan de vereiste goedkeuringen welke een hoogwaardige kwaliteit garandeert. Wij werken met profielen van xsapax wij zijn ook verdeler van de anaf sierpanelen en presence veiligheidsdeuren. Kies voor vakmanschap en kwaliteit bomaro erkend sapa plaatser de fabricage van sapa aluminium ramen en deuren is vakwerk. Daarom werkt sapa uitsluitend samen met getrainde professionals sapa aluminium vakmannen. Met enthousiasme en vakkennis maken en plaatsen wij uw ramen en deuren volgens de regels van de kunst.