Menu Sluiten

Brandwerende Beglaasde Concepten

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over brandwerende beglaasde concepten kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Brandwerende Beglaasde Concepten

Glas Plaatsen | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende beglaasde concepten

over ons producten referenties contact over ons producten referenties contact menu over ons breadcrumbs home over ons fire brandwerende en kogelwerende glasconcepten. Brandwerende beglaasde concepten fire ontwikkelt levert en plaatst kritische glasconcepten in de utiliteitsbouw brandwerende beglaasde concepten offerte aanvragen U kan op fire rekenen. De missie van fire is creatief omgaan met ruimte lichtinval comfort en veiligheid. Onze visie op de toekomst het totaal ontzorgen van onze klanten door het leveren van innovatieve brandwerende raam en deurgehelen in glas rekening houdend met esthetiek transparantie en functionaliteit. Fire uw partner voor kritische beglaasde concepten welke uitdaging u ook hebt wij bieden u transparantie maximale lichtinval en contact met de omgeving. Vanuit onze kennis en ervaring maar vooral onze passie voor innovatie inspireren wij u om kritische glasconcepten te implementeren in multifunctionele ruimtes. Waarbij functionaliteit creativiteit transparantie en maximale l.

expertises onze aanpak over ons team nieuws realisaties contact nl fr close neem contact op schrijnwerk voor scholen gemeentelijke basisschool spring in t veldeke schakelde kulapro in voor het schrijnwerk doorheen de school. Een kinderdagverblijf lagere school of middelbare school uitrusten met ijzersterk schrijnwerk lees verder en laat u inspireren schrijnwerk op maat van brandveilige deuren tot akoestische wandbekleding in de sporthal kulapro deed het voor de gemeentelijke basisschool spring in t veldeke in sintagatharode. Inkomstbalie wasmeubels kapstokken en maatkasten een totaalconcept waar we onze uitgebreide expertise konden botvieren een kinderdagverblijf lagere school of middelbare school uitrusten met ijzersterk schrijnwerk lees verder en laat u inspireren de voordelen van brandwerende beglaasde concepten Schrijnwerk voor crches en scholen klassiek klaslokaal grootse sporthal of kindvriendelijke speelruimte schrijnwerk voor scholen en kinderdagverblijve.

Data over Brandwerende beglaasde concepten

home onze producten de prestaties partners downloads contact access partners beveiligingsprojecten op maat onze producten de prestaties partners downloads over ons nl en fr contact hoogbeveiligd en verfijnd schrijnwerk op maat het metal quartzconcept metal quartz het verfijnd en hoogbeveiligd schrijnwerk op maat met gepantserde beglazing in sobere verzorgde en dunne stalen kozijnen. Elk product ondergaat tests die onze klanten garanderen dat de aangeboden oplossing prima presteert. In onze werkplaatsen hanteren wij veel strengere kwaliteitsnormen dan voorgeschreven zo spreken we alleen van een geslaagde proef als alle onderdelen van de oplossing voor de test slagen zelfs de beglazing die op zich al conform is. Producten ontwikkeld op basis van forsterprofielen inbraakwerend wk wk wk kogelwerendheid ak en fb tot fb brandwerend tot min g.