Menu Sluiten

Brandwerende Deurelementen

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over brandwerende deurelementen kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Brandwerende Deurelementen

Glas Plaatsen | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende deurelementen

home page concept metal producten alle producten toepassingen galerij van realisatie prestaties partners downloads concept metal producten alle producten toepassingen galerij van realisatie prestaties partners downloads nl en fr de contact heinen over heinen heinen expert in veiligheidsdeuren en compartimentering stevigheid in alle omstandigheden in ontwikkelde heinen als allereerste een metalen deur met brandwerende werking voor intensief gebruik brandwerende deurelementen binnen ieders budget Dit vormde de basis voor een ononderbroken vernieuwing op het gebied van mechanische beveiliging. Sindsdien werden tal van andere kenmerken toegevoegd aan de deur inbraakwerend kogelwerend explosiebestendig geluidwerend antipaniek enz. De heinendeur is altijd trouw gebleven aan zijn oorspronkelijke doelstelling. Bescherming combineren met een stabiliteit en stevigheid die een intensief gebruik van de deur mogelijk maken. In onze werkplaatsen hanteren wij veel strengere kwaliteitsnormen dan wettelij.

home producten toepassing extras contact brandbeveiliging in prive en bedrijven brandblussers brandladders branddeuren brandkasten noodlichten pictogrammen brandemmers rookmelders gasmelders inbraakdeuren fireknockout branddekens branddeuren. Maak kennis met ons revolutionair concept. Dit nieuwe pasklare element blinkt uit in volledigheid en afwerking. Wij zijn isdan ook terecht fier u deze primeur voor te stellen een totaalconcept voor een ingekaste deur volledig plaatsklaar en afgewerkt. Bekijk hier de vuurvaste en brandwerende deuren Wat beogen we met brandwerende deurelementen Branddeuren rf rf een allesomvattend kant en klaar concept ook voor brandwerende rf en rf deurelementen perfect afgewerkte vuurvaste deuren leverbaar in gangbare standaardmaten vochtwerend. Verkrijgbaar in witlak woodlack beuk en bruine mdf. Snelle plaatsing. Bestel door solutions inbraakwerende en brandwerende deuren gebaseerd op uniek concept op maat leverbaar. Bekijk h.

Toelichting over Brandwerende deurelementen

over ons producten referenties contact over ons producten referenties contact menu passieve brandbeveiliging in actie firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vr aanbesteding tot aan oplevering waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen. Contacteer ons onze producten glasconcepten in staal het gamma jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren tevens geschikt voor buitentoepassingen met een brandweerstand ei tot ei. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken. Lees meer fireframe een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd word.