Menu Sluiten

Brandwerende Deurgehelen

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over brandwerende deurgehelen kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Brandwerende Deurgehelen

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende deurgehelen

ga naar inhoud zoeken naar home over buyse projecten brandtechnische werken brandwerende binnendeuren brandwerende wanden en plafonds brandwerende doorvoeren bb kantoorinrichting en handelsruimte residentieel overheidsopdrachten vacatures nieuws contact brandwerende binnendeurenwebrandt brandwerende binnendeuren brandtechnische werken brandwerende ei en ei deuren zijn een eenvoudige oplossing om een brandveilige compartimentering te verkrijgen. Brandwerende binnendeuren bieden bij dagelijks gebruik doorgang tussen twee compartimenten en moeten in geval van brand deze compartimenten onderling van elkaar afsluiten. Een brandproef in een erkend labo bepaalt de brandweerstand van een bouwelement brandwerende deurgehelen gevraagd De branddeur wordt getest op criteria stabiliteit vlamdichtheid thermische isolatie met het oog op europese standaardisatie werd in de europese proefmethode en voor brandwe.

jaarlijks verlof . Tot .. Vraag naar onze ruime keuze budgetdeuren welkom op onze website contacteer ons gerust indien u een vraag heeft u bent hier home deuren inbraakwerende deuren telefoon email infovandewalledupon.be home deuren schrijnwerk projectbouw sfeerbeelden toonzaal contacteer ons binnendeuren brandwerende deuren inbraakwerende deuren xinnix schuifdeuren glazen deuren plafonds wanden houten terrassen afwerkingen interieurinrichting appartementen kantoren inbraakwerende deuren inbraakwerende deuren wij plaatsen in samenwerking met de firma mecop products een gamma inbraakwerende deurgehelen die voldoen aan diverse inbraakwerendheidsklasses. het deurblad is standaard voorzien van een meerpuntslot veiligheidsbeslag inox scharnieren en spion. ze beschermen namelijk niet enkel tegen ongewenste bezoekers maar ook.

Wat je wil weten over Brandwerende deurgehelen

het bedrijf concepten projecten vacatures contact rss copyright copy lgc. Vacature date maart th by lgc in uncategorized with no comments voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een samensteller plaatser samen met uw collega sdoet u zowelde productie als plaatsing van brandwerende raam en deurgehelen. U krijgt een degelijke opleiding in een gespecialiseerd vakgebied en komt terecht in een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn in de eerste plaats op zoek naar gemotiveerde mensen met ervaring als schrijnwerker plaatser of kitter. Uw c.v. Kunt u sturen naar wimlambaertslgc.be Aandacht over brandwerende deurgehelen Contactpersoon wim lambaerts .. Lgc nv nederlands franais adres industrieweg herkdestad email infolgc.be gsm .. Telefoon .. Copyright copy lgc. He.