Menu Sluiten

Brandwerende Stalen Ramen

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Glasconcepten – 

Wenst u meer info over brandwerende stalen ramen kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Brandwerende Stalen Ramen

Glas Plaatsen | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende stalen ramen

doorgaan naar inhoud explore more explore more home activiteiten projecten contact nederlandsmenu schakelen franais ramen en deuren buitenschrijnwerk dit kan gaan van het leveren en plaatsen van plinten gordijnkasten omkastingen parket schilder en laminaatdeuren binnen ons gamma vindt u zowel schilder laminaat als massieve deuren. Brandwerende deuren rf doorvoeren rf omkastingen een van onze specialiteiten is het leveren en plaatsen van brandwerende deuren. We zijn gespecialiseerd in rfdoorvoeren en hebben hiervoor de nodige erkenningen. Ook het maken van rfomkastingen behoort tot onze activiteiten. Metalen schrijnwerk u kunt beroep doen op ons voor metalen schrijnwerk brandwerende stalen ramen met gegarandeerde rendementsstijging Ook voor stalen en metalen trappen en balustrades kunt bij ons terecht. Wij streven naar de beste kwaliteit en service bent u op zoek naar een partner voor uw verbouwing of renovatieproject contacteer ons vandaag nog contacteer ons repingestraat galmaarden infodecrem.be vraag een offerte aan vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw project. Offerte aanvragen copyright dec.

contacteer ons navigation home presentatie trappen leuningen poorten hekken terrassen carports ramen deuren contact home presentatie trappen leuningen poorten hekken terrassen carports ramen deuren contact meer dan jaar maatwerk… Dat kan pas cht tellen meer info meer dan jaar maatwerk… Dat kan pas cht tellen meer info meer dan jaar maatwerk… Dat kan pas cht tellen meer info ramen en deuren die stevig moeten zijn de ramen en deuren diebv metaalconstructie hansoul uit linter vervaardigt zijn niet bedoeld voor de doorsnee woning. Wij maken massieve brandwerende stalen deuren voor bank en postgebouwen industrile gebouwen wij werken steeds op maat en volgens de noden van de klant. Contacteerons voor een vrijblijvend gesprek en samen bekijken we uw noden en wensen. Op die manier komen we samen tot de beste keuze. Niet alleen op functioneel vlak maar ook esthetisch. Onze ramen en deuren garanderen niet alleen veiligheid maar zijn ook mooi en gentegreerd in het gebouw. Wij hebben voor dergelijke projecten al.

Kennisbank over Brandwerende stalen ramen

zandvlietse dorpstraat zandvliet gsm .. Tel. .. Rpr.antwerpen .. Btw nr De vergoeding voor brandwerende stalen ramen Be .. Email dirkwillems.rdtelenet.be home contact informatie wie ben ik wat doe ik hoe ga ik te werk voorbeelden fotoalbum het vernieuwen of repareren van rieten daken groot of klein. Het veranderen van pannen daken naar rieten daken en omgekeerd. Het ontmossen van daken. Het plaatsen van brandwerende platen en of isolatieplaten. Het plaatsen van gaas onder de nok of heel het dak. Het plaatsen van schoorstenen in alle materialen. Het plaatsen van schoorsteenkappen. Het plaatsen van vonkenvangers. Het plaatsen van dakkapellen stalen ramen of velux ramen. Voor elke opdracht bespreek ik met u de juiste keuzes. U kan mij vrijblijvend contacteren. Gratis prijsofferte. .