Menu Sluiten

Creatief Omgaan Met Lichtinval

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over creatief omgaan met lichtinval kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Creatief Omgaan Met Lichtinval

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Creatief omgaan met lichtinval

home aanbod raamdecoratie blinds shutters gordijnen meubels verlichting tapijten projecten decoratie tips merken contact raamdecoratie vouwgordijnen of optreksystemen transparante vouwgordijnen sieren de huiskamer van vele huizen. U houdt het felle zonlicht en ongewenste blikken buiten terwijl het daglicht toch volop binnenkomt. Er zijn ook verduisterende vouwgordijnen die uitstekend staan in de trendy slaapkamer. Ons gamma is ruim met vele al dan niet gevoerde stoffen in alle kleuren en motieven. Vouwgordijnen zijn al vele jaren het betere alternatief voor de klassieke gordijnen. Vroeger had u alleen de keuze tussen gordijnen en gordijnen. Nu is er een brede waaier aan mogelijkheden in de collecties vouwgordijnen. Waarom is dit een betere keuze vouwgordijnen zijn makkelijk te plaatsen. Ze sparen plaats uit en maken decoratief en creatief een geheel met uw interieur. Enkele foto s sluitgordijnen en sierpanden zijn stijlvol en decoratief. De collectie gordijnen is een onderdeel van de vouwgordijnenco.

over ons producten referenties contact over ons producten referenties contact menu over ons breadcrumbs home over ons fire brandwerende en kogelwerende glasconcepten creatief omgaan met lichtinval verdient geld voor jou Brandwerende beglaasde concepten fire ontwikkelt levert en plaatst kritische glasconcepten in de utiliteitsbouw. U kan op fire rekenen. De missie van fire is creatief omgaan met ruimte lichtinval comfort en veiligheid. Onze visie op de toekomst het totaal ontzorgen van onze klanten door het leveren van innovatieve brandwerende raam en deurgehelen in glas rekening houdend met esthetiek transparantie en functionaliteit de voordelen van creatief omgaan met lichtinval Fire uw partner voor kritische beglaasde concepten welke uitdaging u ook hebt wij bieden u transparantie maximale lichtinval en contact met de omgeving. Vanuit onze kennis en ervaring maar vooral onze passie voor innovatie inspireren wij u om kritische glasconcepten te implementeren in multifunctionele ruimtes. Waarbij functionaliteit creativiteit transparantie en maximale lich.

Meer info over Creatief omgaan met lichtinval

construktglas voor al uw glas op maat specialist in glas nieuws interieurglas buitenschrijnwerk vervangen glasrenovatie enkel glas vervangen dubbel glas vervangen ramen vervangen herstellen realisaties contact menu construktglas voor al uw glas op maat specialist in glas nieuws interieurglas buitenschrijnwerk vervangen glasrenovatie enkel glas vervangen dubbel glas vervangen ramen vervangen herstellen realisaties contact nieuws interieurglas steellook deur spiegels glazen wanden glazen trappen glazen binnenbalustrades figuurglas glazen douchedeuren gelakt glas stalen binnendeuren glazen binnendeuren glazen douchewand glazen schuifdeuren buitenschrijnwerk schrijnwerk aluminium schrijnwerk pvc hi finity poorten zonwering ramen op maat vervangen glasrenovatie enkel glas vervangen dubbel glas vervangen ramen vervangen herstellen ramen herstellen realisaties menu nieuws interieurglas.