Menu Sluiten

Glaskar

Hijsco, sterk in compact hijswerk en kraanverhuur. Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren.

COMPACT KRAANVERHUUR

UNIEKE HIJSKRAAN DIE DOOR ELKE LOOPDEUR KAN, MET BEDIENING

Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van glas of het verplaatsen van zware lasten en machines. Niet alleen binnen maar ook achteraan in de tuin, binnenplaatsen en andere krappe ruimtes. Nog een voordeel: doordat de compactkraan meestal op de stoep kan staan, is er doorgaans geen vergunning nodig voor het werken in openbare ruimten.

  • Verhuur minihijskraan die door elke loopdeur past
  • Tot 4 ton hefvermogen
  • 22 m hijshoogte
  • Heel België, steeds met eigen vervoer
  • Zeer flexibele werktijden

Geraken je goederen niet op de werf?
Ook daar bieden wij een oplossing! Onze vrachtwagen is achteraan voorzien van een krachtige 7.5 tons laadbrug. Ook kunnen wij het dak en de zijkanten volledig openschuiven, zodat de vracht van alle kanten gelost of geladen kan worden.

00349800034980

Meer info

tags: Compact Hijswerk – Compact Kraan Voor Glaswerkers – Compact Kraanverhuur – Glas Plaatsen Met Hijskraan – Glaskar – 

Wenst u meer info over glaskar kijk dan vlug op https://www.hijsco.be/ | Glaskar

Kraanverhuur | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Glaskar

skip to content bel ons infohijsco.be home onze kraan glas plaatsen toebehoren sandwichpanelen galerij contact compact kraanverhuur unieke hijskraan die door elke loopdeur kan met glaskar voor meer omzet bediening reserveer of contacteer ons nu onze minihijskraan met al zijn toebehoren uiteraard hebben wij al het benodigde hijsmateriaal zonder meerprijs nieuw hoeflon tc transportcarrier op rupsen vacumheffer voor sandwichpanelen meer info klik hier glaszuiger tot kg hoeflon vl glaszuiger tot kg righetti vb kettingen hijsbanden welfselhaken evenaar puinbak l pallethaak kg glaskar kunststof rijplaten voor het vermijden van sporen op het gazon e.d. Download eigenschappen amp hijstabel hijsco bvba berthoutstraat laakdal raf couwberghs m infohijsco.be www.hijsco.be algemene voorwaarden veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel De verscheidenheid van glaskar Zo is onze compactkraan voorzien van slimme software zodat de kraan automatisch .

.

De discipline van Glaskar

.