Menu Sluiten

Glaszuiger

Hijsco, sterk in compact hijswerk en kraanverhuur. Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren.

COMPACT KRAANVERHUUR

UNIEKE HIJSKRAAN DIE DOOR ELKE LOOPDEUR KAN, MET BEDIENING

Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van glas of het verplaatsen van zware lasten en machines. Niet alleen binnen maar ook achteraan in de tuin, binnenplaatsen en andere krappe ruimtes. Nog een voordeel: doordat de compactkraan meestal op de stoep kan staan, is er doorgaans geen vergunning nodig voor het werken in openbare ruimten.

  • Verhuur minihijskraan die door elke loopdeur past
  • Tot 4 ton hefvermogen
  • 22 m hijshoogte
  • Heel België, steeds met eigen vervoer
  • Zeer flexibele werktijden

Geraken je goederen niet op de werf?
Ook daar bieden wij een oplossing! Onze vrachtwagen is achteraan voorzien van een krachtige 7.5 tons laadbrug. Ook kunnen wij het dak en de zijkanten volledig openschuiven, zodat de vracht van alle kanten gelost of geladen kan worden.

00349800034980

Meer info

tags: Compact Hijswerk – Compact Kraan Voor Glaswerkers – Compact Kraanverhuur – Glas Plaatsen Met Hijskraan – Glaskar – 

Wenst u meer info over glaszuiger kijk dan vlug op https://www.hijsco.be/ | Glaszuiger

Glas Plaatsen | Kraanverhuur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Glaszuiger

utiliteitsbouw woningbouw nlen toggle navigation over ons bedrijfsmissie garanties certificaten vacatures contact toggle navigation alles tonen gevels solar utiliteitsbouw onze aanpak realisaties service onderhoud project cordeel headquarters architect crepain binst architecture aannemer cordeel dit is de gridsizer. Do not remove cordeel headquarters winnaar categorie aluminium schrijnwerk awards https www.vorsselmans.be wpcontent uploads evsbev.mp het nieuwe hoofdkantoor van de algemene aannemer cordeel bevindt zich op de site van de zaat in temse. Het gebouw overspant op m hoogte het m brede droogdok ter hoogte van de dokpoort van de oude boelwerf met de schelde glaszuiger met korting Het telt twee verdiepingen met rondom terrassen die een uitzicht bieden op temse de scheldebrug en het scheldepark. De gevel .

lenaers express menu luowia containers semi ondergrondse afvalcontainers eigenschappen voordelen afwerking toebehoren modernisatie afzetcontainers afzetcontainer huren sorteerplicht afvalsoorten extra info en voorwaarden kraanwagens transport met kraanwagen wagenpark grond tuinwerken contact offerte aanvragen wagenpark onze voertuigen kraanwagen autolaadkraan haakarm lastdiagram jxh man ton m palfinger pk klik hier palfinger pk met fly jib klik hier rdf man ton m hiab xs e hipro x klik hier hiab xs e hipro met fly jib x klik hier vkq mercedes ton m palfinger pk eh x klik hier wvh scania ton m palfinger pk x klik hier ywb volvo hiab ep hiduo x klik hier alle benodigdheden voor het hijsen van lasten zijn aanwezig in onze kraanwagens De verscheidenheid van glaszuiger Hijsevenaar kipba.

Vragen over Glaszuiger

over ons vacatures contact over ons vacatures contact home transport kraantransport nieuws home transport kraantransport nieuws home over ons vacatures transport kraantransport nieuws contact home over ons vacatures transport kraantransport nieuws contact home kraantransport gespecialiseerd in kraantransport glastransport ym trans heeft zich de laatste jaren ook meer en meer toegelegd op het transport van glas. Transport van glas vraagt om vakkennis nauwkeurigheid en goed materieel. Dankzij de ervaring die we in huis hebben kunnen we u bedienen met betrouwbaar glastransport. Wij zijn gelegen in asse nabij brussel. U kan op ons beroep doen voor levering en transport in de gehele benelux. Plaatsen van glas ym trans wil meer doen dan transport van a naar b en wil zijn klanten ontzorgen door dienstverlening te bieden op maat. Als specialist in glastransport kunnen we u ook helpen met de volgende diensten direct lossen op een bouwlocatie glas plaatsen op hoogte effectief plaatsen van het glas met glaszuigers ook het ophalen van glas en het tussentijds opslaan is geen.