Menu Sluiten

Glazen Vloer Brandwerend

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over glazen vloer brandwerend kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Glazen Vloer Brandwerend

Glas Plaatsen | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Glazen vloer brandwerend

navigation glashandel glazenmaker verheye knokkeheist jaar ervaring glazenmaker home mainmenu home diensten soorten glas interieurs met glas over glas wat is glas hoog rendementsglas uwaarde links return to content soorten glas hoog rendementsglas dubbelglas warmte reflecterend glas hr en hr bij de huidige energienormen voor gebouwen is hrglas onvermijdelijk. Een uiterst dun metaallaagje zorgt er voor dat warmte de woning niet verlaat maar teruggekaatst wordt. Er is een uitstekende balans gevonden in het onbelemmerd zicht het buitenhouden van kou en het binnenhouden van warmte. Bij hrglas is het binnenblad aan de spouwzijde voorzien van een of meerdere flinterdunne nagenoeg onzichtbare metaallaagjes. Bij hr glas worden een uwaarde van w mk of lager bereikt glazen vloer brandwerend informatie inwinnen Zie ook werking hrglas decoratief glas elke woning heeft wel een ruimte waar u graag licht bin.

menu home glashandel glassoorten dubbele beglazing akoestisch glas zonwerend glas beloopbare beglazing veiligheidsglas brandwerend glas evolutie toepassingen glazen deuren douches glaswanden balustrades glasbewerking glas in lood zandstralen en lakken frost folies verzilveren spiegelslijperij openingsuren voorwaarden algemene en specifieke voorwaarden gdpr avg vacatures aanvraag offerte beloopbare beglazing en traptreden de grom nv. Erembodegemaalst. Home beloopbare beglazing en traptreden de grom nv. Erembodegemaalst. De nieuwe trend in de moderne woning rijwoningen en openbare gebouwen zijn vloeren en trappen in glas. U kan bij de grom terecht voor beloopbare beglazing die wij ook kunnen voorzien van zandstraal of zandstraal frost effect Een beschouwing over glazen vloer brandwerend Ook antislip is mogelijk in verschillende motieven. De diktes worden aangepast aan de veiligh.

De discipline van Glazen vloer brandwerend

schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes nl fr u bevindt zich home producten home architecturaal isolatie zonregulering veiligheid esthetiek akoestiek en privacy speciale toepassingen interieur glazen deuren en binnenwanden vloer en trapbeglazing wandbeglazing en spiegels balustrades speciale afwerking producten oplossingen referenties faq vacatures glasplaatser producten ontdek hieronder onze producten. Isolerend glas thermobel top thermobel advanced . Thermobel advanced . En . Thermobel tg thermobel tg ls iplus af warm edge fineo zonregulerend glas thermobel energy n thermobel sunergy thermobel stopray stopsol veiligheidsglas stratobel stratophone stratobel strong thermisch gehard glas brandwerend glas pyrobel pyrobelit.