Menu Sluiten

Glazen Vloer Met Brandweerstand

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over glazen vloer met brandweerstand kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Glazen Vloer Met Brandweerstand

Glas Plaatsen | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Glazen vloer met brandweerstand

overslaan en naar de inhoud gaan nl fr en home producten keller minimal windows exterieur glas interieur glas verwarmd glas renovatie glas brandwerend glas carhouse projecten showhouse info over ons contact vacatures kruimelpad home producten brandwerend glas brandwerende beglazing brandwerende beglazing brandwerende beglazing brandwerend glas voorkomt dat een brand zich via de gevelopeningen kan verspreiden van binnen naar buiten het gebouw of omgekeerd. Hierdoor kan een uitbreiding van de brand en de mogelijke schade beperkt worden glazen vloer met brandweerstand zijn zeer gewaardeerd Daarom is het altijd belangrijk om brandwerende beglazing op te nemen in uw veiligheidsplan. Brandwerend veiligheidsglas vormt bij brand een effectief hitteschild en een barrire tegen vlammen rook en giftige dampen en stoffen. De benodigde brandweerstand is afhankelijk van de .

ons bedrijf onze diensten contact lijst van onze diensten brandblussers muurhaspels brand en gasdetectie rookafvoer compartimentering veiligheidsverlichting signalisatie ventilatie jaarlijks onderhoud categorie n compartimentaring banddeuren scheindingswanden rf afdichting van doorvoeringen rf compartimentaring compartimentering is vaak het resultaat van het verzoek van een lastenboek voor een nieuwe constructie of uitbreiding van een constructie door de regionale brandweerdienst. Dit alles volgens de basisnormen nbn en het bouwjaar van uw gebouw. De onderverdeling heeft tot doel beperkte ruimtes te creeumlren die bestand zijn tegen vuur ter bescherming van personen of materiaal. Dit wordt bereikt door middel van deuren en tussenwanden die bestand zijn tegen vuur brandkleppen voor.

Kennisgeving over Glazen vloer met brandweerstand

home glastegels prefabpanelen verbouwingen over verhaert co. Shop nieuws contact frnl glastegels renovatiewerken de productie van onze glasmuren gebeurt volledig in eigen atelier bekijk ons scala van glazen vloer met brandweerstand Grondig professioneel en met kennis van zaken. Dat is uniek in belgi. Hoe gaan we te werk stap eerst meten we alles op bij u ter plaatse. We brengen stalen mee en geven u antwoord op al uw vragen. Stap terug naar begin stap na bestelling produceren we uw panelen. Op maat en in eigen atelier. Stap terug naar begin stap onze plaatsingsdienst installeert uw panelen. Vakkundig en met oog voor detail. Terug naar begin trapafsluiting bekijk de foto s dunant gardens gent bekijk het project douchewand met glaz.