Menu Sluiten

Grote Ruiten Plaatsen

Hijsco, sterk in compact hijswerk en kraanverhuur. Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren.

COMPACT KRAANVERHUUR

UNIEKE HIJSKRAAN DIE DOOR ELKE LOOPDEUR KAN, MET BEDIENING

Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van glas of het verplaatsen van zware lasten en machines. Niet alleen binnen maar ook achteraan in de tuin, binnenplaatsen en andere krappe ruimtes. Nog een voordeel: doordat de compactkraan meestal op de stoep kan staan, is er doorgaans geen vergunning nodig voor het werken in openbare ruimten.

  • Verhuur minihijskraan die door elke loopdeur past
  • Tot 4 ton hefvermogen
  • 22 m hijshoogte
  • Heel België, steeds met eigen vervoer
  • Zeer flexibele werktijden

Geraken je goederen niet op de werf?
Ook daar bieden wij een oplossing! Onze vrachtwagen is achteraan voorzien van een krachtige 7.5 tons laadbrug. Ook kunnen wij het dak en de zijkanten volledig openschuiven, zodat de vracht van alle kanten gelost of geladen kan worden.

00349800034980

Meer info

tags: Compact Hijswerk – Compact Kraan Voor Glaswerkers – Compact Kraanverhuur – Glas Plaatsen Met Hijskraan – Glaskar – 

Wenst u meer info over grote ruiten plaatsen kijk dan vlug op https://www.hijsco.be/ | Grote Ruiten Plaatsen

Kraanverhuur | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Grote ruiten plaatsen

camper etrusco tsb bouwjaar motor . Diesel kw pk kilometerstand km te huur opties mobilehome citron etrusco bouwjaar motor . Diesel kw pk slaapplaatsen zitplaatsen gehomologeerde zitplaatsen onderstel citron jumper opbouwtype etrusco bedtype achteraan twee npersoons of n tweepersoons bedtype vooraan boven het salon mtm . Kg rijbewijs b lxbxh x x kookpitten abs esp airco apart afgesloten slaapkamer badkamer buitenverlichting cruise control dakkoepels dampkap douche en toilet afzonderlijk draaistoelen vooraan dvd speler eet en kookgerief elektriciteitskabels en verloopsnoer elektrische opstaptrede elektrische ruiten fietsendrager voor fietsen geblindeerde ruiten grote spiegel insectendeur keuken koelkast met apart vriesvak ledverlichting binnen liftbed zakt uit plafond luifel navigatie speciaal voor mobilhomes nietroker opbergruimte achteraan plexidouchedeur queensbed radio cd aux tafels en stoelen toilet met cassette tv verduistering zetels met armsteun zit en slaapplaatsen a.

home nieuws shop autosport shop tuning garage rallysport contact fr alltec seys eind hebben nikolaas en sylvie seysbosseacutee hun zaak opgestart. Aanvankelijk was het een garage met een kleine autosportshop grote ruiten plaatsen bestellen Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een heus autosport en tuningcenter.. Autosport amp tuningcenter de onderneming bestaat uit een grote winkel van meer dan msup met een ruime voorraad autosport en tuningartikelen. Een groot deel van ons gamma kan teruggevonden worden via de webshop. Wij hebben voor de autosport zowel de technische artikelen op voorraad alles voor aeroquipremleidingen hydraulische handremmen oliekoelers goodridge leidingen motoronderdelen .. als de comfort artikelen zoals de overall ondergoed helmen schoenen … In onze winkel vindt je ook onderhoudsprodukten olieumln ruim assortiment uitlaten en toebehorenen sport luchtfilters .. Wat doen wij nog flokken dashboard competitie banden verwarmde voorruiten service tenten uitlijnen racewagens …. Daa.

Vragen over Grote ruiten plaatsen

home nieuws verhuur verkoop rally parts foto contact uren van kortrijk waarvoor gevreesd werd kwam uit … Een natte uren. Aangedampte ruiten waren de grote spelbreker op zaterdag waardoor dirk en rudy pas op de e stek eindigden. De zondag werd aan een mooie remonte begonnen en na kp stonden ze al op een e plaats. Toen werd echter beslist om de handdoek te werpen letterlijk en figuurlijk en de laatste lus niet meer af te werken aangezien het parcours in een zwembad herschapen was Toekomstmogelijkheden grote ruiten plaatsen Voor patrick en guido was het met de subaru na kp afgelopen met een afgebroken uitlaat … Filip en gaeumltan moesten na de e kp de strijd staken met een kapotte motor. Grote winnaars in dit weekend waren bert en mathijs die bij de eerste kennismaking met de polo s een prachtresultaat neerzetten en daarmee op de e plaats eindigden tussen het evo en r geweld. Op onze fotopagina kan je enkele sfeerfotos terugvinden. .