Menu Sluiten

Innovatieve Brandwerende Deurgehelen

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over innovatieve brandwerende deurgehelen kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Innovatieve Brandwerende Deurgehelen

Glas Plaatsen | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Innovatieve brandwerende deurgehelen

catalogusportixxclassixxeclipseferrovetroslideesternomoreassortimentjobsinstallatiecontact professionele deuren het classixx assortiment is een uitgebreid assortiment van plaatsklare deurgehelen voor de vakman. Catalogue frcatalogus nl classixx professionele deuren de ideale binnendeur voor professionele installateur een kijkje nemen in onze catalogus is altijd de moeite waard.binnendeurbeslag doet onmiddellijk denken aan moderne deurklinken exclusieve kleuren van grepen of deurstoppers. bij ons kan je terecht voor kwaliteit en degelijk materiaal aan uitzonderlijke prijzen. Specifieke omstandigheden vragen om specifieke noden iets waar solid graag bij helpt. Grotere projecten die ook een op maat gemaakte aanpak vereisen werken wij graag samen met je uit. onze technische mensen kunnen je helpen om conform een lastenboek een optimale vaak innovatieve oplossing uit te werken die naar prijs timing en techniciteit zal verrassen innovatieve brandwerende deurgehelen schatting aanvragen Bouwtechnisch kan alles aan ons worden overgelaten want als specialisten zijn w.

nl fr en toggle navigation nl fr en over eribel documenten home referenties vacatures contact over eribel documenten onze producten brandwerende deuren akoestische deuren veiligheids deuren specials standaard deuren omlijstingen home over eribel onze troeven onze troeven onze troeven mvo esfkwaliteitslabel ruim jaar ervaring eribel kan bogen op een ongeeumlvenaarde knowhow op het vlak van brandwerende geluidsisolerende en inbraakvertragende deurgehelen. Die kennis hebben we niet alleen opgedaan in de praktijk maar ook door in ons productiecentrum steeds op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen die een antwoord bieden op concrete problemen en vragen uit de markt. Onze gedreven medewerkers stellen u onze ervaring graag ter beschikking. Wij begeleiden u ook graag bij uw keuze lichten de mogelijkheden uitgebreid toe en verlenen advies op esthetisch en producttechnisch vlak Wat beogen we met innovatieve brandwerende deurgehelen Uniek concept droge montage ons kernproduct met name de droog gemonteerde metalen omlijsting link naar omlijs.

Toelichting over Innovatieve brandwerende deurgehelen

over ons producten referenties contact over ons producten referenties contact menu over ons breadcrumbs home over ons fire brandwerende en kogelwerende glasconcepten. Brandwerende beglaasde concepten fire ontwikkelt levert en plaatst kritische glasconcepten in de utiliteitsbouw. U kan op fire rekenen. De missie van fire is creatief omgaan met ruimte lichtinval comfort en veiligheid. Onze visie op de toekomst het totaal ontzorgen van onze klanten door het leveren van innovatieve brandwerende raam en deurgehelen in glas rekening houdend met esthetiek transparantie en functionaliteit. Fire uw partner voor kritische beglaasde concepten welke uitdaging u ook hebt wij bieden u transparantie maximale lichtinval en contact met de omgeving. Vanuit onze kennis en ervaring maar vooral onze passie voor innovatie inspireren wij u om kritische glasconcepten te implementeren in multifunctionele ruim.