Menu Sluiten

Kogelwerend Glas

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over kogelwerend glas kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Kogelwerend Glas

Glas Plaatsen | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kogelwerend glas

home bouwglas team bouw showroom autoglas over soliver vacatures nieuws glazen deuren steellook glazen balustrades loopglas glazen traptreden spiegels gelakt glas automatische schuifdeuren glazen shopfronts schuifpuien glazen vouwwanden brandwerende beglazing afwerkingen behandelingen veiligheidsglas gehard glas gelaagd gehard glas gelaagd glas dupliver inbraakwerend glas dupliver kogelwerend glas dupliver isolerend glas fotos fotos projecten ceattesten homegtbouwglasgtveiligheidsglasgt kogelwerend glas dupliver kogelwerend glas dupliver dupliver in het kader van de europese normgeving voor de veiligheid en de bescherming van personen en goederen heeft de n.v. Soliver glassamenstellingen ontwikkeld waarvoor ze technische attesten verkregen heeft volgens de eisen van de europese gemeenschap. Uit de tabellen in de technische fiche kunt u een keuze maken welke graad van inbraakbeveiliging of kogelwerendheid u wenst toe te passen kogelwerend glas informatie aanvragen Het identificeren van elk glasvolume door middel van zijn eig.

i.z. Westgrijpen z grijpenveldstraat tienen i.z. Westgrijpen z grijpenveldstraat tienen infohermansco.be infohermansco.be nl fr home systemen glasgevels kalwall guillotineramen referenties focus op onderhoud jobs team privacy policy contact aluminium guillotineramen en schuiframen voor uw zaak contacteer ons ontdek alle soorten guillotine en schuiframen een guillotineraam is een goede optie om personen of goederen te beschermen. Ze garanderen een optimale bescherming terwijl de zichtbaarheid behouden blijft. Hierdoor gebruikt u het bijvoorbeeld om bankpersoneel te beschermen tegen vuurwapens winkels te beschermen tijdens betogingen of rellen of om dure juwelen te etaleren. Wij werken met cegecertificeerde svalsonschuiframen die zich aanpassen aan uw veiligheidsbehoeften Onze aanbeveling m.b.t. kogelwerend glas Alle schuiframen gaan bijvoorbeeld automatisch op slot in gesloten positie. Er zijn ook verschillende afwerkingen en verschillende soorten glas beschikbaar waaron.

Bericht over Kogelwerend glas

infolglasb chausse verte remicourt luik nl fr toggle navigation home producten totaaloplossing technische kennis realisaties contact vacatures kogelwerend glas beveiligingsbeglazing en kogelwerend glas onze beveiligingsbeglazing biedt bescherming tegen inbraak terrorisme en vuurwapens. Het kogelwerend glas beschermt u tegen de impact van vuurwapens vanaf klasse br tot en met br en sg en sg. Deze producten zijn beschikbaar voor zowel splitting als nonsplitting toepassingen. Interesse in ons kogelwerend glas contacteer ons contact chausse verte remicourt luik e sortie crisne flgogas producten oplossingen glazen balustrade brandwerend glas kogelwerend glas glazen deuren glazen wanden glazen douchewand glazen vloerdallen gelakt glas spiegels antireflectie glas gekleurd gelamineerd glas gebogen glas .