Menu Sluiten

Leveranciers Brandwerende Aluminium Deuren

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Glasconcepten – 

Wenst u meer info over leveranciers brandwerende aluminium deuren kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Leveranciers Brandwerende Aluminium Deuren

Glas Plaatsen | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers brandwerende aluminium deuren

skip to content menu home bedrijf projecten zonnepanelen isolatie dakwerken gyprocwerken sierwerk en balustrades realisaties contact contactformulier isolatie samline bvba is een geregistreerd bedrijf die gespecialiseerd is in het isoleren en volledig inrichten van zolders zowel van nieuwbouw renovatie en industrie. Samline bvba werkt alleen met de meest gekende merken zoals isover gyrpox knauf enz het bedrijf is gekend omdat wij de zolders professioneel inrichten. De klanten krijgen een goede uitleg. Wij zoeken steeds de beste meest voordelige oplossing.men kan zorgeloos op ons vakmanschap rekenen dit zowel voor een perfect gesoleerde woning als een compleet ingerichte zolderruimte. Er is geen enkele dakconstructie die ons nog vreemd is en als het zo moest zijn dan is dit terug een uitdaging voor ons. Samline bvba zorgt ook indien nodig voor de uitvoering van andere werken in de woning zoals klemmende deuren nieuwe ramen deuren plafonds enz glaswolpla.

aluminium ramen roeselare westvlaanderen bedrijf over ons nieuws referenties contact bouwbeurs roeselare bezoek ons op de bouwbeurs van tot en met februari en van tot en met februari telkens van u leveranciers brandwerende aluminium deuren is gewoon uw perfecte keuze Tot u. op vrijdag februari tot u.. Standnummer hallen roeselare. Attest productie brandwerende deuren voor het produceren van hoogstaande en kwalitatieve brandwerende deuren behaalden wij ook het certificaat uitgegeven door sapa. Certificaat brandwerende deuren sapa kwaliteitsaudit in werden wij door een sapa jury onderworpen aan een doorgedreven audit. Hier werden al onze kwaliteiten blootgelegd. Hier kan je het resultaat van deze audit terugvinden. Ook kan u het kwaliteitscharter terugvinden opgesteld door sapa heb je interesse in leveranciers brandwerende aluminium deuren Auditresultaat sapa kwaliteitscharter sapa bouwbeurs roeselare bezoek ons op de bouwbeurs van tot en met februari en van tot en met februari telkens van u. Tot u. op vrijdag februari tot u.. Standnummer .

Informatie over Leveranciers brandwerende aluminium deuren

contact vragen diensten home home diensten vragen contact houtskeletbouw houtskeletbouw voor een duurzame toekomst uitbreiding bestaande gebouwen of constructie tuinhuizen of poolhouses op maat in houtskeletbouw. Meer info over deze dienst gevelbekledingen en houtskeletbouw natuurlijke buitengevelbekleding met garanties ook alle gevelbekledingen bij renovaties of verbouwingen zijn zeker mogelijk. Uitvoeringen in hout planchetten latten twinson enz of platen trespa eternit enz. Meer info over deze dienst brandwerend schrijnwerk voor elke toepassing de correcte rffactor plaatsen van brandwerende deuren en poorten wanden en plafonds brandwerend afsluiten van doorvoeren doorheen brandwerende wanden aflevering van de nodige attesten. Meer info over deze dienst ramen en deuren in hout aluminium en pvc ramen en deuren in hout worden uit eigen produc.