Menu Sluiten

Leveranciers Compact Kraan Voor Glaswerkers

Hijsco, sterk in compact hijswerk en kraanverhuur. Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren.

COMPACT KRAANVERHUUR

UNIEKE HIJSKRAAN DIE DOOR ELKE LOOPDEUR KAN, MET BEDIENING

Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van glas of het verplaatsen van zware lasten en machines. Niet alleen binnen maar ook achteraan in de tuin, binnenplaatsen en andere krappe ruimtes. Nog een voordeel: doordat de compactkraan meestal op de stoep kan staan, is er doorgaans geen vergunning nodig voor het werken in openbare ruimten.

  • Verhuur minihijskraan die door elke loopdeur past
  • Tot 4 ton hefvermogen
  • 22 m hijshoogte
  • Heel België, steeds met eigen vervoer
  • Zeer flexibele werktijden

Geraken je goederen niet op de werf?
Ook daar bieden wij een oplossing! Onze vrachtwagen is achteraan voorzien van een krachtige 7.5 tons laadbrug. Ook kunnen wij het dak en de zijkanten volledig openschuiven, zodat de vracht van alle kanten gelost of geladen kan worden.

00349800034980

Meer info

tags: Compact Hijswerk – Compact Kraan Voor Glaswerkers – Compact Kraanverhuur – Glas Plaatsen Met Hijskraan – Glaskar – 

Wenst u meer info over leveranciers compact kraan voor glaswerkers kijk dan vlug op https://www.hijsco.be/ | Leveranciers Compact Kraan Voor Glaswerkers

Glas Plaatsen | Kraanverhuur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers compact kraan voor glaswerkers

skip to content bel ons infohijsco.be home onze kraan glas plaatsen toebehoren sandwichpanelen galerij contact hijskraan huren dan ben je bij hijsco aan het juiste adres leveranciers compact kraan voor glaswerkers gevraagd Wij verhuren een unieke mobile hijskraan die door elke loopdeur kan met bediening.onze compactkraan is trouwens voorzien van slimme software zodat de kraan automatisch de maximum last berekent op welke positie de kraan ook staat afgestempeld. Hijskraan huren bij een sterke raadgever de voordelen van eenhijskraan huren bij hijsco zijn veelzijdig. onze compactkraan ook wel minihijskraan genoemd is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar informatie over leveranciers compact kraan voor glaswerkers Ze past door een normale deur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van glas of het verplaatsen van zware lasten en machines. Niet alleen binnen maar ook achteraan in de tuin binnenplaatsen en andere krappe ruimtes. Nog een voordeel doordat de compactkraan meestal op de stoep kan staan is er doorgaans geen vergunning nodig voor het werken in openbare ruimten. Huur een co.

.

Gegevens over Leveranciers compact kraan voor glaswerkers

.