Menu Sluiten

Lunax

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Glasconcepten – 

Wenst u meer info over lunax kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Lunax

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lunax

het bedrijf concepten projecten vacatures contact rss copyright copy lgc. Combinatie met brandwerende deuren in de concept en wand kan zowel een glazen deur van lunax als een houten deur van de coene products worden toegepast. Beide deuren bieden diverse mogelijkheden op vlak van afwerking en functionaliteit zodat wij een totaaloplossing kunnen aanbieden op maat van het project. Meer info opwww.lunax.beenwww.decoeneproducts.be brandwerende glaswand in combinatie met brandwerende houten deur. Www.decoeneproducts.be tweet .

porta contraflam handgrepen referenties newsroom over ons contact prijsvraag porta contraflam handgrepen referenties newsroom over ons contact search lunax porta contraflam qua hedendaagse architectuur is de lunax porta contraflam een succesvolle combinatie van hoogstaande brandveiligheid en een maximum aan transparantie lunax rendeert op korte termijn De brandveiligheid wordt gegarandeerd door de zelfsluitende deuren die steeds terugvallen in een slank deurkader met uitzetstrips. De lunax porta contraflam is een doorslaande deur brandveilig langs beide zijden. de deur bestaat uit een volledig glazen oppervlak met slechts vier discrete deurklemmen. Ze creren vanzelfsprekend een transparant interieur met een sterk licht en ruimtegevoel. De branddeur is uitsluitend bestemd als binnendeur Ons voorstel over lunax de lunax porta contraflam voldoet aan e ew en ei kwalificaties. Deze unieke glazen brandwerende deuren zijn beschikbaar in minuten en minuten. Mogelijkheden enkele deur ei ei dubbele deur ei ei as.

Wat je wil weten over Lunax

over ons producten referenties contact over ons producten referenties contact menu fireframe en lunax breadcrumbs home producten fireframe en lunax producten glasconcepten in staal fireframe glasconcepten in hout glasconcepten in aluminium fireframe en lunax firefloor fireslide fire security fireframe en lunax een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het fireframe gamma met de vetrotech lunax ei deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader. De tonne deinze infofiredoors.be copy firedoors. Alle rechten voorbehouden privacy policy made by .