Menu Sluiten

Plaatsen Glas

Hijsco, sterk in compact hijswerk en kraanverhuur. Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren.

COMPACT KRAANVERHUUR

UNIEKE HIJSKRAAN DIE DOOR ELKE LOOPDEUR KAN, MET BEDIENING

Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van glas of het verplaatsen van zware lasten en machines. Niet alleen binnen maar ook achteraan in de tuin, binnenplaatsen en andere krappe ruimtes. Nog een voordeel: doordat de compactkraan meestal op de stoep kan staan, is er doorgaans geen vergunning nodig voor het werken in openbare ruimten.

  • Verhuur minihijskraan die door elke loopdeur past
  • Tot 4 ton hefvermogen
  • 22 m hijshoogte
  • Heel België, steeds met eigen vervoer
  • Zeer flexibele werktijden

Geraken je goederen niet op de werf?
Ook daar bieden wij een oplossing! Onze vrachtwagen is achteraan voorzien van een krachtige 7.5 tons laadbrug. Ook kunnen wij het dak en de zijkanten volledig openschuiven, zodat de vracht van alle kanten gelost of geladen kan worden.

00349800034980

Meer info

tags: Compact Hijswerk – Compact Kraan Voor Glaswerkers – Compact Kraanverhuur – Glas Plaatsen Met Hijskraan – Glaskar – 

Wenst u meer info over plaatsen glas kijk dan vlug op https://www.hijsco.be/ | Plaatsen Glas

Glas Plaatsen | Kraanverhuur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plaatsen glas

home balustrades trappen op maat gemaakt realisaties links contact realisaties hieronder vindt u een aantal van onze realisaties. Klik op de foto om een gedetailleerd fotoalbum te bekijken van elk project plaatsen glas maatwerk Project vermeir project grauwpoort te gent project stalen trap project atelier te gent plaatsen glasbalustrade in hedendaagse villa te heusden project rustieke villa te berlare project green village te brainelecompte project kleinddokkaai te genthaven project neo te genthaven project studio art te gent project verbouwing buitenverblijf te oignies project renovatie herenhuis te dendermonde varia christian vandereecken neerhonderd wetteren industriezone t f gsm infovandereecken.com .

home onze producten en diensten portfolio contact glazen scherm op maat menu portfolio you are here home portfolio alles badkamer balustrades beloopbaar glas douches douchewand dubbel glas enkel glas gehard glas gelaagd glas gelakt glas glazen deuren hoogrendementsglas interieurbeglazing interieurprojecten meubels plaatsen van glas print op glas renovatie sauna spiegels steel look uvverlijming veiligheidsglas architectenbureau van eetvelde in ukkelbeloopbaar glas dubbel glas enkel glas glazen deuren interieurbeglazing interieurprojecten plaatsen van glas https www.glasmaat.be wpcontent uploads glasmaatlogo.png sigi antoons https www.glasmaat.be wpcontent uploads glasmaatlogo.png sigi antoons architectenbureau van eetvelde in ukkel familie vanbeylenvolckaertbadkamer douches.

Kennisgeving over Plaatsen glas

home gratis offertes specialist in pvcramen deuren voor het plaatsen van hoogwaardige pvcramen en deuren tegen scherpe prijzen. Start gratis offerteaanvraag pvcramen antwerpen ben je van plan om pvcramen te laten plaatsen in je woning in antwerpen een goede keuze een pvcraam isoleert namelijk uitstekend. Met de juiste beglazing bespaar je hierdoor aanzienlijk op de energiekosten. Daarnaast zijn pvcramen verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen ook houtlook is daarbij mogelijk. Deze zijn niet van echt hout te onderscheiden lees op deze pagina alles over de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen de voordelen van plaatsen glas Bespaar op de totaalprijs door offertes te vergelijken. Vul het offerteformulier in en je ontvangt spoedig een aan.