Menu Sluiten

Ramen Aluminium Brandwerend

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Glasconcepten – 

Wenst u meer info over ramen aluminium brandwerend kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Ramen Aluminium Brandwerend

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ramen aluminium brandwerend

skip to content ramen deuren toebehoren stappenplan projecten contact times ramen deuren toebehoren stappenplan projecten contact offerte meer dan uit gerecycleerd aluminium. Zonder compromis op de kwaliteit. gecertificeerd producent van brandwerend schrijnwerk. Aluminium ramen en deuren uit ons eigen atelier topsschaut bvba te herentals is d specialist voor op maat gemaakte aluminium ramen en deuren ramen aluminium brandwerend zijn zeer populair Wij hebben ons de voorbije jaren gespecialiseerd in alu ramen deuren en schuiframen. In eigen atelier wordt alles perfect op maat gemaakt. Met kwalitatieve materialen gecontroleerde arbeidsprocessen en opgeleide vakmensen staan wij garant voor een perfect afgewerkt product. Naast de eigen productie in herentals gebeurt ook het opmeten leveren en de plaatsing in eigen beheer. Op deze manier wordt een perfect product afgeleve.

naservice home nieuwbouw renovatie projecten specials vacatures contact wij streven naar duurzame relaties met tevreden klanten. projecten professionals uit de bouwsector zoals architecten projectontwikkelaars en aannemers doen ook een beroep op bouwcenter voor ramen en buitendeuren in pvc of aluminium. De combinatie van de expertise van onze bouwprofessionals en onze jarenlange ervaring zorgt voor een vlotte samenwerking en tevreden eindklanten. Wij vinden het belangrijk dat wij u kunnen ontzorgen en een compleet pakket aanbieden. We kunnen bijvoorbeeld ook zorgen voor brandwerend schrijnwerk automatische deuren aluminium bekledingen brandwerend schrijnwerk glazen ballustrades … certificaten getuigschrift van erkenning download hier het getuigschrift van erkenning Enige aanwijzing over ramen aluminium brandwerend Instituut voor bra.

Wetenswaardigheden over Ramen aluminium brandwerend

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation realisaties oplossingen staal aluminium brandwerend kogel amp explosiewerend architecten over ons jobs contact contact prijs aanvragen onderhoud service aanvraag kogel amp explosiewerend solide basis voor ruime mogelijkheden kogel en explosiewerende raam en deursystemen lootens biedt kwalitatieve kogel en explosiewerende raam en deursystemen aan op maat. Het is bijzonder belangrijk voldoende aandacht te besteden aan de ramen en deuren als er sprake is van explosiegevaar. Wij produceren leveren en monteren kogel en explosiewerende ramen exact volgens specificatie. wij hanteren de normen br tot br en sg tot sg. De massa snelheid impact en type kogel zorgt .