Menu Sluiten

Stalen Deuren Brandwerend

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Glasconcepten – 

Wenst u meer info over stalen deuren brandwerend kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Stalen Deuren Brandwerend

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stalen deuren brandwerend

turnhoutse metaalwerken nv turnhoutse metaalwerken uw partner voor ramen en deuren. Home diensten producties realisaties contact tmw uw partner voor stalen ramen en deuren tmw uw partner voor stalen ramen en deuren tmw uw partner voor stalen ramen en deuren turnhoutse metaalwerken turnhoutse metaalwerken uw partner voor ramen en deuren. is voor tmw een jaar om terug te blikken op haar jaar activiteit. Wij spitsen ons toe op ramen en deuren en dit in allerlei vormen en normen. Hiervoor gebruiken we vooral het jansen gamma van zwitserse makelij of ook forster profielen. De varianten dewelke wij produceren gaan van fijne binnendeurgehelen al dan niet met beglaasde zijlichten en tussen verdelingen tot brandwerende inbraakwerende thermische of volle en beglaasde gehelen. Al onze producten zijn maatwerk en in een kleur naar wens van de klant. De oppervlaktebehand.

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation realisaties oplossingen staal aluminium brandwerend kogel amp explosiewerend architecten over ons jobs contact contact prijs aanvragen onderhoud service aanvraag test test test we open up bigger perspectives. Maximum beglazing minimum aan raamwerk stalen deuren brandwerend voor meer omzet Lootens bouwde een unieke expertise op in de ontwikkeling en productie van schrijnwerk waarom kiezen voor stalen deuren brandwerend Ondertussen groeide lootens uit tot de referentie in de niche van de maximale beglazing in stalen binnen en buitenschrijnwerk zowel voor de woningbouw als de utilitaire sector. bekijk onze realisaties sinds lootens is ook al jaren actief in de branche van het aluminium schrijnwerk. Door de integratie van de firma halsberghe al sinds een topspecialist in aluminium deuren en ramen bekleedt lootens ook een toppositie in de markt van premium alumi.

Wat je wil weten over Stalen deuren brandwerend

home over ons normeringen premies publicaties routeplan contacteer ons contacteer ons heeft u dringend hulp nodig wilt u advies of informatie bel gerust mechanische beveiliging deurbeveiliging raambeveiliging veiligheidsdeuren elektronische sloten elektronische toegangscontrole hangsloten grendels… Veiligheidscylinders en sleutels gera cilinders en sleutels brand en inbraakkluizen enkelwandige homesafes dubbelwandige homesafes documentenberging zakenkluizen inmetselkluizen tweedehandskluizen aanbod tweedehandskluizen datasafes aanbod datasafes wapenkasten aanbod wapenkasten inwerpkluizen inwerpkluizen winkelkluizen kassakluizen mobiele veiligheid sleutelkastjes geldkisten … Maatwerk variaties kleur en afmetingen vakkenkluizen… W.