Menu Sluiten

Stalen Ramen Met Brandweerstand

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Glasconcepten – 

Wenst u meer info over stalen ramen met brandweerstand kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Stalen Ramen Met Brandweerstand

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stalen ramen met brandweerstand

skip to main content menu home oplossingen over ons historiek fiscaal nuttige informatie partners offerte contact nl fr fiscaal naast het beschermen wat kostbaar is komen er bij het beveiligen van je woning of kantoor ook fiscale voordelen. Zowelparticulierenalsbedrijvenkunnen genieten van deze fiscale voordelen. Kijk hieronder hoe je hiervan kan genieten particulieren voor is er geen fiscaal voordeel voorzien voor particulieren bedrijven als zelfstandige kmo of vrij beroep beperkt u met de beveiliging van uw bedrijf niet enkel het risico op diefstal inbraak en fraude maar kan u ook genieten van fiscale voordelen als u de werken laat uitvoeren door een geregistreerde aannemer zoals em security stalen ramen met brandweerstand raming aanvragen Meer informatie voor particulier.

algemeen werkwijze registratie industriebouw staalbouwwoningen nieuws referenties contact industriebouw stabic industriebouw voor de industriele gebouwen alsook de staalbouwwoningen plaatsen en verwerken wij allerlei bouwmaterialen en prefabmaterialen. Dit volgens uw wens en budget. Hieronder een beknopt overzicht. Diverse soorten funderingen zolen kelder algemene vloerplaat valse putten lintfunderingen …. Structureel staalstructuur geverfd alle kleuren mogelijk of gegalvaniseerd. Indien een brandweerstand rf wordt gevraagd kunnen we ook beton of gelamelleerd hout gebruiken. Eventueel kan de staalstructuur ook brandvertragend behandeld worden. Allerlei gevelafwerkingen diverse soorten be.

Interesse in Stalen ramen met brandweerstand

realisaties voordelen faq contact over houtskeletbouw heersen er nog een aantal onduidelijkheden. Daarom hebben wij hier een aantal veelgestelde vragen voor u opgelijst. Heeft u een bijkomende vraag of vindt u niet wat u zoekt aarzel dan niet om contact met ons op te nemen wat is houtskeletbouw onze houtskeletbouw is zodanig samengesteld dat de buiten en binnenwanden per bouwlaag worden geprefabriceerd uit verticale houten stijlen met onder en bovenregel. Ze worden verstijfd met osbplaten en gevuld met isolatiemateriaal. Deze geprefabriceerde wandelementen worden op de werf geassembleerd en vervolgens afgedekt met houten vloerelementen waarna de volgende bouwlaag kan worden toegevoegd. Lees hier alle voordelen van houtskeletbouw. Wat is een dampopen houtskeletbouw in een dampopen houtskeletbouw wordt er geen vocht opgesloten. Wat is het epeil van een woning het epeil van een gebouw is maat voor het totale energieverbruik in een gebouw Wat omvat stalen ramen met brandweerstand Vermits houtskeletbouw intrinsiek goed gesoleerd is liggen de .