Menu Sluiten

Vloeropbouw In Stalen Frame

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over vloeropbouw in stalen frame kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Vloeropbouw In Stalen Frame

Glas Plaatsen | Brandveiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloeropbouw in stalen frame

over ons producten referenties contact over ons producten referenties contact menu firefloor breadcrumbs home producten firefloor producten glasconcepten in staal fireframe glasconcepten in hout glasconcepten in aluminium fireframe en lunax firefloor fireslide fire security firefloor al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen gesoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van ei. De tonne deinze infofiredoors.be copy firedoors vloeropbouw in stalen frame zorgt voor een snelle ROI Alle rechten voorbehouden privacy policy made by .

algemeen werkwijze registratie industriebouw staalbouwwoningen nieuws referenties contact industriebouw stabic industriebouw voor de industriele gebouwen alsook de staalbouwwoningen plaatsen en verwerken wij allerlei bouwmaterialen en prefabmaterialen. Dit volgens uw wens en budget. Hieronder een beknopt overzicht. Diverse soorten funderingen zolen kelder algemene vloerplaat valse putten lintfunderingen …. Structureel staalstructuur geverfd alle kleuren mogelijk of gegalvaniseerd. Indien een brandweerstand rf wordt gevraagd kunnen we ook beton of gelamelleerd hout gebruiken. Eventueel kan de staalstructuur ook brandvertragend behandeld worden. Allerlei gevelafwerkingen diverse soorten betonpanelen en silexbetonpanelen. Groot en klein formaat. Met of zonder isolatie. Sandwichpanelen Selectie over vloeropbouw in stalen frame Panelen met een stalen of alu bekleding. Groot g.

Inlichtingen over Vloeropbouw in stalen frame

home over ons activiteiten jobs contact home over ons activiteiten jobs contact staalconstructies industriebouw trappenbouw mastenbouw gevelbekledingen realisaties buitenschrijnwerk aluminium schrijnwerk stalen schrijnwerk realisaties woningbouw bouwen met staal technische fiche woning uitbreiden realisaties nieuw info info info sluiten sluiten uw staalbouwwoning volgens de isolatie normen isolatie technieken de isolatie normen zijn de laatste jaren meer en meer aangepast naar onze noorderburen normen toe dit betekend dat de eisen hoger gelegd worden. Ook naar ventilatie technieken wordt eindelijk meer aandacht geschonken. Want een woning moet goed geventileerd worden zeker nu de isolatie normen hoger liggen. Wij trachten u de mogelijkheden in staalbouw d.