Menu Sluiten

Deurvleugel In Glas

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over deurvleugel in glas kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Deurvleugel In Glas

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Deurvleugel in glas

the passion to drive doors tormax belgium melle infotormax.be de onderneming producten toepassingen service referenties architecten automatische deuren draaideuren schuifdeuren lineair telescoop gebogen hoek vouwdeuren tourniquet tormax hermetic tormax secure therm antipaniek schuifdeuren inbraakwerende schuifdeuren brandwerende schuifdeuren toegangscontrole sas draaihek warmeluchtgordijnen effect casetteeffect columeffect rotoeffect imotion technologie veiligheid van de automatische deuren overzicht van de types detecties de esthetische brandwerende deur de volledig glazen of houten schuifdeur ei of ei is ontworpen om uw gebouwen op een esthetisch verantwoorde manier brandwerend af te sluiten deurvleugel in glas zijn zeer gewild De ei en ei deuren zijn beschikbaar in twee versies aluminium beglazing en hout beglazing. Ideaal voor grote oppervlaktes winkels hotels homes openbare gebouwen en priveacutewoningen .

spring naar inhoud home over ons parket deuren binnendeuren schuifdeuren deuren zonder omlijsting trappen houten trappen betonnen trap bekleden maatwerk kasten op maat dressing projecten contact binnendeuren deuren gt binnendeuren binnendeuren het kiezen van de juiste binnendeuren voor het interieur is iets waar niet licht mag worden overgedaan. Net zo goed als de juiste deur immers een verrijking kan zijn voor de aankleding en inrichting van een woning kan de foute deur een overigens perfect interieur helemaal verpesten. Ons gamma binnendeuren biedt dan ook met reden een heel ruime keuze diverse merken gebroeders janssen biedt keuze uit tal van merken zoals skantrae dierick en bruggen. Tal van houtsoorten van eiken binnendeuren tot het goedkopere mdf ons productgamma biedt het allemaal. Types binnendeuren of u nu op zoek bent naar een mooie schu.

Mededeling over Deurvleugel in glas

home producten realisaties info deuren de huisdeur is het naamkaartje van het gebouw en de centrale blikvanger aan de gevel. Het juiste samenspel van de deurposten het deurpaneel en de deurgreep is een must voor een harmonieus totaalbeeld Wat betrachten we met deurvleugel in glas Daarom stelt creal u een breed productengamma ter beschikking dat beslist tegemoet komt aan uw vereisten op het gebied van design uitrusting kwaliteit en natuurlijk op het gebied van functionaliteit. Meer dan zomaar een doorgang wenst u uw deuren met de huisgevel te laten harmoniren of laat u ze liever opvallend contrasteren met behulp van een buitengewoon design en bijkomende elementen zoals bovenlichten of een ingebouwde verlichting wat u ook kiest bij creal vindt u tal van mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw huisdeur een ec.