Menu Sluiten

Leveranciers Brandwerende Glazen Vloer

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over leveranciers brandwerende glazen vloer kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Leveranciers Brandwerende Glazen Vloer

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers brandwerende glazen vloer

home consulting contracting opleiding producten in beeld contact az height solutions producten vaste installatie flexible ankerlijn vaste installatie ankerpunt pbm uitrusting antival harnas pbm systeem antivalblok pbm uitrusting werkharnas reddingsmateriaal personenwinch pbm systeem tijdelijke verticale lijn lt gt az height solutions is een leverancier van allerhande persoonlijke beschermingsmiddelen voor werken op hoogte en besloten ruimten onafhankelijk van merk en product leveranciers brandwerende glazen vloer informatie aanvragen Iedere klant heeft specifieke behoeften en ook verwachtingen van zijn uitrusting. Daarom zijn wij niet merk gebonden en kunnen wij u met raad en daad bijstaan om aan uw wens en eisen te voldoen. Hierbij zoeken wij naar oplossingen die u veilig stellen maar ook de ergonomie van de uitrusting of het systeem is voor ons van belang dit zorgt voor een grote gebruiksvriendelijkheid die.

menu home producten diensten beveiliging inbraakbeveiliging toegangscontrole elektronische beveiliging deuren brievenbussen deurpompen en vloerveren inbraak en brandwerende deuren kluizen brandkasten safes en kluizen sleutels sleutel bijmaken autosleutels bijmaken sleutel management sleutelbeheer graveerdienst sloten binnendeursloten brievenbusslot service contact nieuws over ons vacatures projecten webshop videos deurpompen en vloerveren home deurpompen en vloerveren deurpompen en vloerveren met deurpompen en vloerveren van sloten en sleutels heb je het ideale middel om ervoor te zorgen dat de deur achter u steeds gesloten wordt. Dit hoeft niet enkel voor bedrijven of restaurants te zijn ook bij u thuis is een deurpomp mogelijk. Zo bent u steeds zeker dat de deur dicht is als de kinderen het huis verlaten. Als deursp.

Informatie over Leveranciers brandwerende glazen vloer

en sluit menu home producten nieuws projecten voorwaarden vacatures contact home producten metaal constructies en trappen puien en gevels machinale bewerking rvs producten en apparatenbouw aluyard rondvaartboten en sloepen nieuws projecten voorwaarden vacatures contact home producten puien en gevels puien en gevels bij stieva kunt u rekenen op vakmanschap ervaring en unieke oplossingen als het gaat om het ontwerpen produceren en monteren van puien en gevels Onze suggestie over leveranciers brandwerende glazen vloer Zie hieronder de mogelijkheden. Kozijnen ramen en deuren ook brandwerend renovatieprofielen vliesgevels vouwwanden projecten vakmanschap in stalen puien geleverde producten vakmanschap in stalen puien de nieuwste techniek ramen deuren kozijnen tijdens het productieproces .