Menu Sluiten

Slanke Profielen En Maximale Glasoppervlakte

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Glasconcepten – 

Wenst u meer info over slanke profielen en maximale glasoppervlakte kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Slanke Profielen En Maximale Glasoppervlakte

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Slanke profielen en maximale glasoppervlakte

skip to main content main navigation start over ons onze producten werking contact heeft u vragen wenst u een offerte contacteer ons search hefschuifdeuren amp schuiframen met de innovatieve pvc hefschuifdeur maken wij alle dromen waar. Dankzij de grotere glasoppervlakte wordt er optimaal gebruik gemaakt van zonlicht zodat het buitengevoel deel uitmaakt van je leefruimte. Bovendien biedt dit moderne systeem een maximaal bedieningscomfort en een zeer hoge warmteisolatie. Nieuwbouw of verbouwing de premidoor is de perfecte oplossing voor al uw bouwprojecten. Hogeverwachtingen met betrekking tot warmte en geluidsisolatie en inbraakveiligheid dan is premidoor de ideale keuze. de premidoor heeft een elegant design en grote glasoppervlakken maar ook door het grote aanbod van materiaal en kleuren. voordelen drempelvrije dorpels die voldoen aan de normen. Maximale grootte m b x m h incl. Dorpel. Beglazingen mogelijk met een dikte tot mm slanke profielen en maximale glasoppervlakte voor uw firma op maat Grote lichtinval en optimale warmteisolatie tot w mk in standaard uitvoering. Uwwaarde tot w mk. Zeer slanke profielen met e.

over ons producten referenties contact over ons producten referenties contact menu passieve brandbeveiliging in actie firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vr aanbesteding tot aan oplevering waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen. Contacteer ons onze producten glasconcepten in staal het gamma jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren tevens geschikt voor buitentoepassingen met een brandweerstand ei tot ei. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken. Lees meer fireframe een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd Selectie over slanke profielen en maximale glasoppervlakte Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van ei tot ei. Lees meer glasconcepten in hout de zware secties van profielen die traditioneel aan ho.

Bericht over Slanke profielen en maximale glasoppervlakte

afspraak calu construct start over ons product info deuren ramen schuifdeuren en ramen vliegenramen en deuren lichtstraten verandas en pergolas beglazing sloten en veiligheid abc aluminium ral kleuren contact privacybeleid premiezoeker vacatures schuifdeuren en ramen schuifdeuren en schuiframen een aluminium schuifdeur schuifraam combineert een licht profiel met ijzersterk materiaal. Aluminium is de ideale optie bij schuiframen met grote glasoppervlakken. Troeven van een hefschuifraam van calu construct een slanke middenstijl van hifinity. Minimale omkadering. Maximale glasoppervlakte. Driedubbele beglazing mogelijk. Ook zijn onze hefschuiframen maximaal beveiligd. Door een speciaal slot kan ze niet opgeheven worden. Diverse systemen systeem schuif je haalt het schuifraam uit het slot en schuift de beweegbare vleugel eenvoudigweg open. Systeem hefschuif je heft de.