Menu Sluiten

Leveranciers Brandwerende Houten Ramen

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

  • houten brandwerend schrijnwerk
  • stalen brandwerend schrijnwerk
  • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
  • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
  • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

  • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
  • opvolging van A tot Z
  • sterk in maatwerk
  • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
  • werken volgens Benor
  • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Glasconcepten – 

Wenst u meer info over leveranciers brandwerende houten ramen kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Leveranciers Brandwerende Houten Ramen

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers brandwerende houten ramen

home pvc alu referenties documentatie contact menu u bent hier home aluminium radepa levert uw buitenschrijnwerk in aluminium buitenschrijnwerk in aluminium voor ons buitenschrijnwerk in aluminium opteren wij voor reynaers en aliplast beide extrudeurs zijn de referentie op de belgische markt.wij kiezen bewust voor leveranciers om op deze manier voor iedereen de juiste oplossing te kunnen bieden.alu profielen hebben een mindere isolatiewaarde tov van pvc. Desondanks kunnen wij u profielen aan bieden gaande van uf w msupk tot uf w msupk. Het gamma aan aluprofielen beidt voor iedere klant enorm veel mogelijkheden. Zo kan men met de alu profielen een steel look creeacuteren.contacteer ons en.

infofireproof.com .. Nl en fr contact autoclaaf burnstop burnstop voor hout burnstop voor riet burnstop voor textiel burnstop voor kerstboom burnstop voor karton producten projecten x zwelstrips compartimentering brandkleppen brandroosters brandmoffen zwelstrips contacteer ons zwelstrips door te compartimenteren deelt u een gebouw in brandcompartimenten in met als doel een eventuele brand te beperken tot het geteisterde compartiment leveranciers brandwerende houten ramen met korting Om de verspreiding van een brand te voorkomen is het van groot belang de openingen van de deuren en de ramen goed af te sluiten met zwelstrips of brandwerende banden. Met het gebruik van zwelstrips kan u de luchttoevoer in de openingen van deuren en ramen afsluiten. Het gebruik van zwelstrip zorgt voor een bescherming van tot minuten. Naast hittebestendige eigenschappen moeten brandwerende banden of zwelstrips ook een goede mechanische weerstand hebben om de dagelijkse krachten van het openen van de deuren en ramen te weerstaan. Zwelstrips en brandwerende banden bestaan in verschillende maten kleuren en vormen voor .

Gegevens over Leveranciers brandwerende houten ramen

spring naar inhoud vakwerk in ramen alles over pvc houten en aluminium ramen menu home partners contact ramen vervangen houtrot verwijderen ramen schilderen merken kunststof kozijnen rolluiken glas zoeken zoeken naar partners vanuit onze ervaring lopen wij geregeld bedrijven tegen het lijf waarvan de service boven verwachting is. Wij vinden de prijskwaliteit verhouding belangrijk en werken graag samen met partners die rele prijzen hanteren. Zelf zijn zetten wij ons beste beentje voor om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bent u geïnteresseerd in de prijs van leveranciers brandwerende houten ramen De onderstaande vakbedrijven hanteren dezelfde filosofie en werkwijze. Deze bedrijven zetten wij daarom graag in de spotlight. Bouwbedrijven klussencentrale.be de plaats om een vakman te vinden gevo serres voegwerk herstellen of nieuwe voegen aanbrengen vraag offertes aan bij voegwerken ulin. Overzicht van schrijnwerkers in vlaanderen alle mets.